tisdag 13 januari 2009

Fast den här tjejen vann ju!

Fröken K och jag såg henne på stockholm international horseshow förra året. Men då med sin häst painted black.

2 kommentarer:

Katitzi sa...

Tja...med tanke på nått annat än träning. Läste på en träningsida igår att man mååååste äta ordentligt! Över 2000 kcal per dag ifall man ska träna styrketräning så mycket som du gör. Han sa att för att lyckas med träningen så måste man tänka att maten är lika viktig som träningen! Om du inte äter ordentligt så kan du lika gärna inte träna för det ger inget. Så nu måste vi se över vår kost så vi absolut inte äter för lite!!
Kramkram

Sunstar sa...

Det är lugnt, du får gärna läsa min blogg, jag har redan varit och smygkikat lite här i din ;-)

Tack så mycket, det känns bra och jo jag tror också dem sista kilona kommer försvinna men jag kommer inte göra det kan jag lova, min målvikt ligger 15 kg över din så jag lär finnas kvar, vill ju behålla kurvorna, bara ta bort det onödiga överflödet :-P

Hoppas du når ditt mål, vet att det kan vara svårt, sonens pappa är av typen som kan äta som en häst men inget händer på vågen, han är 1,80 lång och väger inte ens 57 kg så jag har sett den sidan av viktkampen också. Det är tyvärr inte alla som fattar att det faktiskt kan vara jobbigt att vara smal på samma sätt som det kan vara jobbigt att vara överviktig. Oj, lång kommentar, oops!