torsdag 28 mars 2013

Blogga var det :)

Vi har fortfarande inget internet förutom det på mobilen. Man känner sig en smula handikappad :(. Men det ska komma vilken dag som helst nu, så snart är man "hel" igen. Lite dumt att man är så beroende av det. Materialistisk som man är :P.
Besktningsmannen från Anticimex/Folksam var här på morgonen och hade inga större saker att invända på. Typ lite plast under vasken och skruva fast toaletter. Tips på att renovera duschen i källaren och annars duscha där med måtta.

Men dag blire våfflor med fina E och hennes M :) Kanske sista gången vi ses innan hon fått en bebis. Den kommer ju när som helst! Galet spännande!  Och det innebär ju att här kommer det snart också dyka ner en liten bebis :)

Mycket sammandragningar här nu och ibland gör det lite ont men det går över efter ett tag. Bebis är iaf fixerad med huvudet ner. Duktig bebis :) Och skulle det starta efter den 3 april så stoppar de inte förlossningen, men innan dess så skulle man få kortison för att skjuta upp det lite.
Trött är man ju också. Man orkar med saker i omgångar med mycket vila emellan. Men det är ju svårt att inte göra nånting alls så jag småpysslar här och donar.
Snart påsk nu och med det borde ju våren dyka upp!
Vi får hålla tummarna :)

Inga kommentarer: